Украинският президент Володимир Зеленски пристигна във Вашингтон, за да проведе разговори

...
Украинският президент Володимир Зеленски пристигна във Вашингтон, за да проведе разговори
Коментари Харесай

На фона на обстрела в Украйна: Зеленски пристигна при Байдън

Украинският президент Володимир Зеленски дойде във Вашингтон, с цел да организира диалози за обезпечаване на повече американски оръжия, като съобщи, че " противовъздушната защита " е приоритет за Киев, до момента в който Москва удря Украйна с следващия си ракетен обстрел.

Зеленски ще организира диалози с президента Джо Байдън при второто си посещаване в Съединени американски щати по време на съветската инвазия. Преди диалозите Русия удари градове в цяла Украйна с ракетен обстрел.
-->
" Днес във Вашингтон се организират значими договаряния. Противовъздушната защита за Украйна е измежду най-важните въпроси ", съобщи Зеленски в Telegram при идването си от Ню Йорк. " Повече въздушна защита, повече поддръжка за украинските бойци на фронтовата линия. "

Зеленски жигосах " масираната " офанзива на Москва през нощта, при която починаха няколко души в южния град Херсон и бяха ранени доста хора в разнообразни райони.

" Повечето от ракетите бяха свалени. Но единствено по-голямата част, не всички ", сподели Зеленски, представен от БГНЕС.

Той благодари на тези страни, които са " дали на Украйна противоракетни системи. " Работим, с цел да се отървем изцяло от терористичния капацитет на Русия. Трябва да стигнем до този резултат ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР